Δωρεάν γνωριμία Σχολής Ομάδας Γονέων

Μαμάδες και μπαμπάδες με παιδάκια ηλικίας από 2 έως 8 ετών, ελάτε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε για τησχολή ομάδας γονέων, δωρεάν!

Το πρωί της Κυριακής 19 Μαΐου στις 11:30, σας περιμένουμε να πιούμε καφέ και να μιλήσουμε για ό,τι μπορεί να σας απασχολεί σε σχέση με τα παιδιά σας, την ανάπτυξη, το μεγάλωμα, την οργάνωση και τη συμπεριφορά τους.

Θα δούμε βιωματικά πως λειτουργεί μια ομάδα γονέων παιδιών της ίδιας ηλικίας και πώς μπορεί να βοηθήσει τους γονείς να κατανοήσουν τι συμβαίνει με τα παιδιά και πώς μπορούν να το αντιμετωπίσουν καλύτερα.

Η ομάδα απευθύνεται σε γονείς που θέλουν να βοηθήσουν τα παιδιά τους να αυτονομηθούν, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά, να βάλουν τις βάσεις και να ανοίξουν τα φτερά τους για το μέλλον.

Μέσα από μια φιλική διαδικασία, με τη βοήθεια εκπαιδευμένου συντονιστή Σχολών Γονέων θα ανταλλάξουμε απόψεις για το πώς πρέπει να διαχειριζόμαστε τις κρίσεις και τα ξεσπάσματα, αλλά και πώς να τα προλαμβάνουμε και να συμβιώνουμε αρμονικά με τα παιδιά.

Θα αναφερθούμε στην τυπική ανάπτυξη, στα όρια, στην οργάνωση του διαβάσματος, στις σχέσεις με τα αδέρφια και τους συμμαθητές, τη διαχείριση χρόνου καθώς και σε θέματα που θα έχετε εσείς επιλέξει!

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους τους γονείς με παιδιά από 2 έως 8 ετών και η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Σχολής Χορού Dance Base στην Πλατεία της Βάρης. Διεύθυνση: Λεωφ. Βάρης 6 & Ηφαίστου, 16672, Βάρη.

Κρατήστε τη θέση σας με ένα e-mail περιλαμβάνοντας τα στοιχεία σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, τις ηλικίες των παιδιών σας, καθώς και θέματα που θα θέλατε να συζητήσουμε στην ομάδα μας.

Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter