Λογοθεραπεία μέσω Skype

Λογοθεραπείας και ειδική εκπαίδευση μέσω διαδικτύου

Ο e-πλανήτης είναι μια πρωτοποριακή και μοναδική ιδέα στο χώρο της λογοθεραπείας και της ειδικής εκπαίδευσης!

Ακολουθώντας τους ρυθμούς της εποχής που μας περιορίζουν το χρόνο, καθώς και τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, με σύμμαχό μας την τεχνολογία, το μάθημά μας γίνεται διαδικτυακά όπου κι αν βρίσκεστε. Χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο, η επικοινωνία μας γίνεται οπτικοακουστική και έρχεστε στον πλανήτη μας μέσα από το σπίτι ή το γραφείο σας.

Ο e-πλανήτης μπορεί να είναι το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς που εργάζεστε και δεν προλαβαίνατε μέχρι τώρα να τελειοποιήσετε την άρθρωση και την ομιλία σας, αλλά και για εσάς που θέλετε να ασχοληθείτε προσωπικά με την εκπαίδευση των παιδιών σας, χτίζοντας τη σχέση σας μαζί τους και εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

Το 1970 σε ένα χωριό της Αμερικής, γεννήθηκε η σημαντική για την ειδική αγωγή, μέθοδος Portage (The Portage Approach). Η δυσκολία πρόσβασης του ομώνυμου χωριού, αλλά και ο περιορισμένος αριθμός ειδικών την εποχή εκείνη, οδήγησε μια ομάδα θεραπευτών να σκεφτούν πρακτικά και δημιουργικά. Άρχισαν τότε οι ίδιοι να επισκέπτονται το χωριό με σκοπό να μάθουν στους γονείς παιδιών με δυσκολίες πώς οι ίδιοι να διδάξουν τα παιδιά τους. Εμείς, στον πλανήτη του 21ου αιώνα, εκμεταλλευόμαστε την πρόοδο της τεχνολογίας και σας παροτρύνουμε να διδάξετε κι εσείς τα δικά σας παιδιά σαν ειδικοί με τη δική μας υποστήριξη και βοήθεια, στο δικό σας χώρο!

Βρείτε μας στο skype έπειτα από προκαθορισμένο ραντεβού

 

Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter