Ο πλανήτης μας σας περιμένει και το καλοκαίρι να μάθουμε, να παίξουμε και να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά το χρόνο που δεν έχουμε σχολείο!

Εντατικά προγράμματα εκμάθησης κανόνων γραμματικής και ορθογραφίας που μας δυσκόλεψαν τη σχολική χρονιά που πέρασε, καθώς και παιχνίδια άρθρωσης που μας προετοιμάζουν για τη σχολική χρονιά που θα έρθει, αναμειγνύονται με διαλείμματα τραγουδιού, χορού και ξεγνοιασιάς για τους μικρούς μας μαθητές. Τα παιδιά παίζουν και μαθαίνουν σε ομάδες, προάγοντας την ένταξη, την αλληλο-διδασκαλία και την ομαδικότητα.

Ο πλανήτης βγαίνει βόλτα!

Τα μεγαλύτερα παιδιά μας, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής και διαχείρισης χρημάτων, ακόμα και να αναλάβουν τα ψώνια του σούπερ-μάρκετ για το σπίτι τους, καθώς ο πλανήτης μας βρίσκεται πολύ κοντά σε κεντρικούς δρόμους και μεγάλα πολυκαταστήματα.

Ο πλανήτης αγαπάει τη θάλασσα!

Πάμε στη θάλασσα και κάνουμε κολύμπι, κανό-καγιάκ και πολύ παιχνίδι. Με τη βοήθεια προπονητή ειδικής φυσικής αγωγής και ναυαγοσώστη κάνουμε κουπί, μαθαίνουμε ισορροπία και διασκεδάζουμε στην παραλία.

*Επειδή η ομαδοποίηση των παιδιών είναι πολύ σημαντική για την καλύτερη λειτουργία των τμημάτων, παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στο 210-9609172 ή στο planitis[at]logotherapeia.com.gr για να γνωριστούμε!

Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter