Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Μικρού Σχολείου

Το Μικρό Σχολείο ανοίγει τις πόρτες του αυτό το καλοκαίρι και υποδέχεται τα παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού, αυτά που θα πάνε πρώτη φορά, καθώς και όσα μόλις το τελείωσαν, για το πιο δημιουργικό, εποικοδομητικό και ευχάριστο καλοκαίρι που έχουν περάσει ποτέ!

Το Μικρό Σχολείο, θα λειτουργήσει με τα πρότυπα της χειμερινής λειτουργίας του και θα απασχολεί τα παιδιά ανά τρίωρα, σε ομάδες σχεδιασμένες ανάλογα με την ηλικία, την τάξη και τις παρέες των παιδιών.

Κάθε τρίωρο, τα παιδιά θα απασχολούνται από εξειδικευμένους δασκάλους με θεματολογία εφάμιλλη της διδακτέας ύλης της χρονιάς που πέρασε, αλλά και της χρονιάς που έρχεται, με παιγνιώδη, ξεκούραστο και ομαδικό τρόπο. Στο Μικρό Σχολείο, η δημιουργική απασχόληση γίνεται κίνητρο και όρεξη για δουλειά και η μάθηση παίρνει χαρακτήρα παιχνιδιού, ομαδικής δουλειάς και δια-θεματικής διδασκαλίας. Μέσα από τη καθοδήγηση δασκάλων, τα παιδιά θα κάνουν ρόλους, θα λύσουν προβλήματα, θα γράψουν κείμενα και ιστορίες, θα συζητήσουν και θα αναπτύξουν τη κριτική τους σκέψη! Για πρώτη φορά, η καλοκαιρινή απασχόληση παίρνει διδακτικό χαρακτήρα και σχετίζεται με την ύλη με τρόπο ευχάριστο για τα παιδιά!

Με το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Μικρού Σχολείου στοχεύουμε στη δημιουργία μιας παιδικής και εφηβικής «λέσχης», όπου τα ίδια τα παιδιά θα ζητούν να έρχονται. Για το λόγο αυτό, κρατάμε τις τιμές σε λογικά πλαίσια και προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε όλες τις οικογένειες. Μη διστάσετε να μας πάρετε τηλέφωνο και να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες καθώς και να έρθετε να μας γνωρίσετε από κοντά!

  • Το κόστος για ένα 3ωρο ανά εβδομάδα είναι 50 ευρώ/μήνα
  • για δύο 3ωρα ανά εβδομάδα 80 ευρώ/μήνα
  • για τρία 3ωρα ανά εβδομάδα 100 ευρώ/μήνα
  • για τέσσερα 3ωρα ανά εβδομάδα 115 ευρώ/μήνα
  • για ένα 3ωρο κάθε μέρα 130 ευρώ/μήνα

Οι ώρες λειτουργίας είναι κυρίως απογευματινές, σε περίπτωση ζήτησης, θα συζητήσουμε το ενδεχόμενο και πρωινών τμημάτων.

Κλείστε τη θέση σας νωρίς και φτιάξτε τη δική σας μικρή ομάδα με συμμαθητές και φίλους του παιδιού σας!

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210-9609172 ή στο 693 613 1982 πρωινές ώρες.

Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter